Първоначално публикувано от SPEEDY-SD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.
Collapse
X
-
С 56-7 литра минах 1011км, 99% извънградско, като средната ми скорост беше около 85-90км/ч...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
От както се затопли вече 5-то засичане пълно-празно. Със сегашния сетъп на колата както е описан в подписа разхода ми само градско е 12/100 газ+бензин (9.6/100 газ + 2.4/200 бензин).
За разлика от преди само с ремап 13.5/100 бензин срещу 15/100 газ.Last edited by oem; d.m.y г., 14:43.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеОт както се затопли вече 5-то засичане пълно-празно. Със сегашния сетъп на колата както е описан в подписа разхода ми само градско е 12/100 газ+бензин (9.6/100 газ + 2.4/200 бензин).
За разлика от преди само с ремап 13.5/100 бензин срещу 15/100 газ.
Comment
-
Ами явно нещо при мен не е добре работата
Първо: Сега като гледам нали не си си повярвал, че градско твоя разход е 9.5? Като гледам как ти го е сметнало половината ти километри са извън града и магистрално.
Второ: много ми е интересна логиката ти за това че тук трябва явно да гори много по-малко от колкото в Пловдив. Би ли обяснил? Може би трябва да ми гори 7/100?
Трето: моя мотор няма нищо общо с твоя стоков спреляк и за да ускори както го прави сега използва около 12% повече въздух и гориво от твоя. Въпреки това харчи колкото стоков мотор.
Четвърто: на пропан-бутан разхода винаги е по-висок. Представи си ако карам само на бензин ще съм минимум литър на долу. Разход който ти няма как да имаш тук.
Сега да ти бесня защо в Горна разхода е по-висок от Пловдив. Тук за където и да тръгнеш повече от 5 км. не можеш да изминеш. Нали се сещаш, че за да загрее мотора трябва да обиколиш града. Другото което е, че Пловдив има дълги, прави улици и ако маршрута ти е по тях си все едно извън града.
Сметни си разхода само където си карал в града и да видим какво ще излезеНяма ТС който да е в час и да харчи по-малко от 11/100 бензин в градски условия!
Last edited by oem; d.m.y г., 09:56.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеАко разхода ти е в Горна Оряховица не е добре. Виж ми подписа - същия двигател, без подобрения и в Пловдив.Конете ми са жадни
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНяма ТС който да е в час и да харчи по-малко от 11/100 бензин в градски условия!156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАми явно нещо при мен не е добре работата
Първо: Сега като гледам нали не си си повярвал, че градско твоя разход е 9.5? Като гледам как ти го е сметнало половината ти километри са извън града и магистрално.
Второ: много ми е интересна логиката ти за това че тук трябва явно да гори много по-малко от колкото в Пловдив. Би ли обяснил? Може би трябва да ми гори 7/100?
Трето: моя мотор няма нищо общо с твоя стоков спреляк и за да ускори както го прави сега използва около 12% повече въздух и гориво от твоя. Въпреки това харчи колкото стоков мотор.
Четвърто: на пропан-бутан разхода винаги е по-висок. Представи си ако карам само на бензин ще съм минимум литър на долу. Разход който ти няма как да имаш тук.
Сега да ти бесня защо в Горна разхода е по-висок от Пловдив. Тук за където и да тръгнеш повече от 5 км. не можеш да изминеш. Нали се сещаш, че за да загрее мотора трябва да обиколиш града. Другото което е, че Пловдив има дълги, прави улици и ако маршрута ти е по тях си все едно извън града.
Сметни си разхода само където си карал в града и да видим какво ще излезеНяма ТС който да е в час и да харчи по-малко от 11/100 бензин в градски условия!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеСигурен ли си? След слагане на газовата, първо пълнене на бутилката с 10л за проби и минаване на преглег точно 98км САМО градско с минаване по режимите за настройка.Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАми явно нещо при мен не е добре работата
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от alfaa156 Покажи съобщениеКолега ти се изказа направо :Д аз където съм 1.6 с 10литра минавам 60-70км ти 98 :Д
Comment
-
Абе горете си ги 9/100 градско. Няма проблем. Ние ще си горим 12, щот сме пичове и тва е.
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеДълги и прави участъци и широки булеварди има само във Ж.К. Тракия,във останалата част на града е голяма гъчканица така че това дето го казваш че караме все едно сме извън градско си във голяма заблуда.
Достатъчно ТС съм видял за да го кажа тва. Под 11 градско няма начин за 1.8/2.0 ТС в изправно състояние.Last edited by oem; d.m.y г., 13:33.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment